Poolstore Oradea Piscine si Chimicale pentru Intretinere si Curatare

Poolstore Oradea Piscine si Chimicale pentru Intretinere si Curatare

Poolstore Oradea Piscine si Chimicale
Iti umplem piscina visurilor tale
Materiale Construcții

3.0/5 din 1 voturi


Pool Store va ofera o gama variata de produse necesare pentru construirea si intretinerea piscinelor acoperite dar si a celor in aer liber dar si produse pentru saune. Comercializam de la chimicale necesare pentru tratarea si dedurizarea apei pe baza clorului si pana la accesorii de intretinere moderna a unei piscine. Avem piesele de schimb de care fiecare detinator al unei piscine are nevoie pentru tratarea acesteia cu oxigen si algicid, folosite atunci cand apa din piscina tinde sa capete o culoare inchisa sau o tenta murdara, salcie. Tot in magazinul nostru virtual mai gasiti si aspiratoare pentru curatarea si filtrarea mizeriilor pe care le gasiti in apa din interiorul piscinei dumneavoastra.

Oferta noastra variaza si poate cuprinde diverse multe alte unelte necesare unei ape limpede si cristalina pentru ca avem aspiratoare automate care pot face treaba celor manuale pe care trebuie sa le manevrati singur. Comercializam produse care detin avizul ministerului Sanatatii prin Institutul National de Sanatate Publica (INSP), putand fi folosite cu siguranta in tratamentul apei din orice fel de piscina fie ea publica sau privata.

Deasemenea va putem oferi diverse modele de mozaic sau sticla pentru constructia si estetica fiecarui bazin care se vrea unul cu o multitudine de culori sau texte.

Cuvinte cheie asociate: oradea, piscina

www.poolstore.ro
0
0
02-04-2015

Poolstore Oradea Piscine si Chimicale

Date de contact: Poolstore Oradea Piscine si Chimicale

SC Pool Projects Store SRL
Intermedieri in comertul cu produse diverse
Str. Simion Barnutiu, Nr. 27
Magazin Desfacere
410204
Oradea
Bihor
Romania
0740 42 81 81
OpalTeam
 

Alfabetar A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Website by Web Advising - Web Design & SEO © 2017 pagina generata in 0.083 interogari: 8 Contact    Confidentialitate    Abonare Seo
©  Toate drepturile rezervate - Reproducerea continutului acestui site, chiar si partiala, este strict interzisa sub sanctiunea urmaririi penale fara acordul prealabil al proprietarului - fastlinks.ro