Buchete si aranjamente pentru nunta – buchete de mireasa, nasa si domnisoara de onoare

Buchete si aranjamente pentru nunta – buchete de mireasa, nasa si domnisoara de onoare

Aranjamente si buchete de nunta
Spune da celor mai frumoase buchete si aranjamente pentru nunta!
Florării

3.0/5 din 1 voturi


Daca te pregatesti pentru ziua cea mare, site-ul flori de nunta este sursa perfecta de inspiratie. Descopera modele minunate de buchete de mireasa, nasa si domnisoare de onoare, decoratiuni florale diverse pentru restaurant si terasa, stalpisori pentru biserica, ornamente pentru lumanarile de cununie, cocarde pentru mire, nasi si invitatii apropiati.
Poti alege flori exotice sau de sezon, trandafiri, hortensii, orhidee, anthurium, cale si alte numeroase tipuri de flori. Poti opta pentru buchete monocrome sau realizate dintr-un singur tip de floare, dar putem realiza pentru tine si combinatii elegante din flori in toate culorile curcubeului. Oricare ar fi viziunea ta asupra florilor de nunta, putem sa o transformam in realitate.
Spre exemplu, poti alege buchete-cascada, din combinatii bogate de flori, care pot include trandafiri, gerbera, astilbe, cale, lalele, crini etc. Acest tip de buchet ti se potriveste mai ales daca esti o persoana inalta. Bogatia florilor iti va complimenta alura impunatoare si te va face sa arati remarcabil.
Buchetele de mireasa albe sunt potrivite pentru nuntile clasice. Buchetele din flori albe sunt versatile si le vei putea adapta cu usurinta oricarui stil de nunta iti doresti.
Daca doresti sa te bucuri la nunta nu doar de culoarea si textura delicata a florilor, ci si de parfumul acestora, include flori sau plante inmiresmate: lavanda, menta speciala pentru buchete, rozmarin, lamaita.
Poti include in buchetul tau de mireasa elemente mai neobisnuite, precum fructe (cirese, mure), conuri si crengi etc.
Aranjamentele pentru restaurant trebuie adaptate la dimensiunile salii si la arhitectura sa. In cazul spatiilor generoase, opteaza pentru aranjamente voluminoase, din flori bogate (hortensii, bujori, trandafiri). Pentru spatiile mici, poti alege aranjamente de dimensiuni mai reduse, asezate in suporturi chic (bicicleta, statueta, carte).
In cazul in care spatiul o permite, poti adauga ornamente florale pentru tavan (cele sferice sunt la mare cautare) sau arcade florale la intrare.
Adapteaza florile de nunta la stil, buget, loc de desfasurare si vestimentatie!

Pentru aceasta, vino in atelier si consulta-te cu florarii nostri experimentati, care iti vor oferi cele mai bune sugestii si care iti vor transforma in realitate visul de a avea o nunta perfecta.

Te asteptam cu idei bune, flori proaspete si tot ce e mai frumos in domeniul decoratiunilor florale pentru nunta.


Cuvinte cheie asociate: bucuresti, buchet mireasa, aranjamente florale, flori, nunti, florarie

www.florinunta.ro
0
0
20-11-2015

Aranjamente si buchete de nunta

Date de contact: Aranjamente si buchete de nunta

Avante Consulting Team
Str. Mitropolit Dosoftei, nr.6
Bucuresti
5
Romania
+40720095590
 

Alfabetar A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Website by Web Advising - Web Design & SEO © 2017 pagina generata in 0.086 interogari: 8 Contact    Confidentialitate    Abonare Seo
©  Toate drepturile rezervate - Reproducerea continutului acestui site, chiar si partiala, este strict interzisa sub sanctiunea urmaririi penale fara acordul prealabil al proprietarului - fastlinks.ro