Povesti reale din viata fiecarei persoane

Povesti reale din viata fiecarei persoane

Povesti Adevarate de Viata
Fiecare persoana are cate o poveste
Prietenii

3.0/5 din 1 voturi


Portalul dedicat persoanelor care se iubesc cu adevarat si vor sa-si faca declaratii de dragoste sau sa spuna povestea vietii lor, descrisa in detaliu pentru ca si ceilalti utilizatori sa o poata citi. Fiecare om de pe planeta are cate o poveste personala de spus sau un lucru interesant prin care a trecut in viata. Aici va puteti descarca de secretele tinute ascunse in interiorul sufletului dumneavoastra si puteti spune si celorlalti ce va apasa su un lucru neobisnuit prin care ati trecut.

Persoanele care se inchid in interiorul lor sunt invitate pe portalul nostru sa ne spuna si noua povestile traite, calitatile sau chiar defectele sale.

Va mai intampinam si cu o bogata galerie foto cu poze dedicate in intregime indragostitilor care sarbatoresc in fiecare an Valentine's day ori ocazii mai speciale.

Acesta sete primul site din domeneniu care este dedicat in intregime povestirilor si trairilor care accepta intamplari si povesti din orice categorie scrise in limita bunului simt.

Cuvinte cheie asociate: povesti

povesteata.eu
1
0
02-04-2015

Povesti Adevarate de Viata
 

Alfabetar A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Website by Web Advising - Web Design & SEO © 2017 pagina generata in 0.012 interogari: 8 Contact    Confidentialitate    Abonare Seo
©  Toate drepturile rezervate - Reproducerea continutului acestui site, chiar si partiala, este strict interzisa sub sanctiunea urmaririi penale fara acordul prealabil al proprietarului - fastlinks.ro