Solist de Muzica Populara - Stefan Enasel

Solist de Muzica Populara - Stefan Enasel

Muzica Populara din Suflet
Muzician pentru sufletul tau
Muzică

3.0/5 din 1 voturi


Numele meu este Stefan Enasel Romascanul si sunt un interpret de muzica populara care a terminat Scoala Populara de Arte "Titel Popovici" din Iasi, sectia canto popular. Principala pasiune a mea este folclorul si de aceea am ales sa inveselesc prin muzica pe care o cant, toate sufletele care au nevoie de sonorizare sau prestatii live. Va pot pune la dispozitie si instrumente de sonorizare de ultima generatie, precum statii Dynacord dar si consultanta in domeniul muzical.

Formatia Stefan Enasel presteaza live, muzica de petrecere pentru nunti, petreceri, cumetrii, botezuri, etc., interpretand atat compozitii proprii cat si un vast repertoriu national, alaturi de formatia profesionista cu care cant. Sonorizarea de care dispune formatia este pentru orice fel de eveniment de pană la 10.000 de Watt RMS atat in interior cat si exterior astfel putandu-se crea un sunet clar ca de concert.

Componenta formatiei Stefan Enasel foloseste ca si instrumente muzicale: orga, trompeta, saxofon, vioara si doba si poate presta melodii din toate stilurile muzicale.
Solistii formatiei au studii de specialitate si sunt instrumentisti ai ansamblurilor muzicale din Romania si Republica Moldova, recunoscuti pe plan international si national.

Muzica de suflet cu sunet de calitate si prezenta impecabila pot face din evenimentul dumneavoastra, unul de amploare.

Cuvinte cheie asociate: roman, petreceri, nunti, taraf, lautar, interpret, neamt

www.stefanenasel.ro
1
0
03-04-2015

Date de contact: Muzica Populara din Suflet

Balahura Daniel
Strada Rahovei, nr.6
611032
Roman
Neamt
Romania
0762 674 781 / 0762 085 102
Sicomedia
 

Alfabetar A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Website by Web Advising - Web Design & SEO © 2017 pagina generata in 0.090 interogari: 8 Contact    Confidentialitate    Abonare Seo
©  Toate drepturile rezervate - Reproducerea continutului acestui site, chiar si partiala, este strict interzisa sub sanctiunea urmaririi penale fara acordul prealabil al proprietarului - fastlinks.ro