Cazare de 4 stele la Hotel Dacia din Bucuresti

Cazare de 4 stele la Hotel Dacia din Bucuresti

Hotel Dacia Bucuresti
Rezervari online cazare in hoteluri Bucuresti
Bucureşti

3.0/5 din 1 voturi


Conditiile de cazare puse la dispozitie de hotelul Dacia, hotel de 4 stele, sunt ireprosabile pentru ca vin in intampinarea clientilor cu servicii profesionale menite sa multumeasca pana si pe cei mai pretentiosi clienti. In incinta hotelului nostru veti gasi tot confortul de care aveti nevoie atunci cand va veti caza si fie ca turis ori om de afaceri. Oferim pachete avantajoase din toate punctele de vedere fiecarei persoane fizice sau juridice. Hotelul nostru dispune de parcare cu paza, rent-a-car, transfer aeroport iar camerele sunt peste nivelul asteptarilor de la un astfel de hotel de 4****.

Camerele mari si utilitatile din interiorul acestora va vor face sa reveniti de fiecare data cu placere la hotelul Dacia din Bucuresti.

Punem la dispozitia turistilor un tur organizat al orasului cu ghizi autorizati dar si plimbari pe la cele mai importante si atractive obiective turistice din capitala.

Va asteptam cu drag la Hotel Dacia 4****!

Cuvinte cheie asociate: bucuresti, camere, cazare, hoteluri

www.hoteldaciabucuresti.ro
0
0
07-04-2015

Hotel Dacia Bucuresti

Date de contact: Hotel Dacia Bucuresti

SC Axxa Travel Concept SRL
Activitati ale Tur-Operatorilor
Str. Matei Basarab, Nr.19
Cazare Hotel
30671
Bucuresti
3
Romania
0788.259.807 / 031.228.13.20
Dacia
 

Alfabetar A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Website by Web Advising - Web Design & SEO © 2017 pagina generata in 0.079 interogari: 8 Contact    Confidentialitate    Abonare Seo
©  Toate drepturile rezervate - Reproducerea continutului acestui site, chiar si partiala, este strict interzisa sub sanctiunea urmaririi penale fara acordul prealabil al proprietarului - fastlinks.ro