Salonul de Masaj Anticelulitic Heaven's Door Cluj-Napoca

Salonul de Masaj Anticelulitic Heaven's Door Cluj-Napoca

Masaj Anticelulitic Cluj
Iti facem trupul de zeita
Frumuseţe

3.0/5 din 1 voturi


Salonul Heaven's Door vine in intampinarea clientelor din Cluj Napoca cu servicii profesionale de masaj anticelulitic, relaxare sau drenaj limfatic facute cu aparatura de ultima generatie de catre personal calificat in acest domeniu. Daca aveti nevoie de impachetari corporale va vom face unele mai speciale cu ciocofango, fango marin, parafango si termosudatie. In interiorul salonului nostru aveti la dispozitie si un aparat de bronzare solara cu rubine activatoare de colagen, capsula de relaxare SPA Oceana 3G, cosmetica, vopsit gene si sprancene, pensat si multe alte tratamente faciale.

Va putem epila definitiv cu aparatul Nanno Elite 300 creat special pentru toate fototipurile de piele sau cu ceara de unica folosinta care are in compozitie pasta de zahar.

Heaven's Door salon va asteapta cu drag in Cluj Napoca pentru a beneficia de rasfatul de care fiecare femeie are nevoie!

Cuvinte cheie asociate: celulita, coafura, cluj napoca, tratament, infrumusetare, unghii

www.heavensdoor.ro
1
0
07-04-2015

Masaj Anticelulitic Cluj

Date de contact: Masaj Anticelulitic Cluj

SC Alysa Nails SRL-D
Coafura si alte activitati de infrumusetare
strada Ciocarliei, nr. 32-34
Salon
400619
Cluj-Napoca
Cluj
Romania
0744.435.440
 

Alfabetar A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Website by Web Advising - Web Design & SEO © 2017 pagina generata in 0.086 interogari: 8 Contact    Confidentialitate    Abonare Seo
©  Toate drepturile rezervate - Reproducerea continutului acestui site, chiar si partiala, este strict interzisa sub sanctiunea urmaririi penale fara acordul prealabil al proprietarului - fastlinks.ro