Cazare de 3 stele la Hotel Palace din Constanta

Cazare de 3 stele la Hotel Palace din Constanta

Hotel Palace Constanta
Rezervari online cazare in hoteluri Constanta
Hoteluri

3.0/5 din 1 voturi


Hotelul Palace din Constanta este dotat cu totate lucrurile si facilitatile de care orice persoana care vrea sa petreaca clipe de neuitat pe malul marii negre in apropierea cazino-ului din Mamaia, are nevoie. Serviciile de 3 stele sunt la preturi de exceptie. Puteti face o rezervare online pentru a va putea caza in hotelul nostru din Constanta si pentru a benefiacia de o vacanta de neuitat pe litoralul romanesc.

Hotelul Palace din Constanta este unul cotat la 3 stele si respecta toate standardele impuse de legea hotelierilor romani.

Sunteti inconjurati de natura, confort si autenticitatea acestui hotel lucruri care vor face ca clipele de relaxare sa fie unele de vis atunci cand veti fi cazat la Palace Hotel situat in Constanta la malul marii negre.

Cuvinte cheie asociate: mamaia, constanta, hoteluri, litoral, cazare

www.hotelpalaceconstanta.ro
0
0
07-04-2015

Hotel Palace Constanta

Date de contact: Hotel Palace Constanta

SC Axxa Travel Concept SRL
Activitati ale Tur-Operatorilor
Str. Remus Opreanu, 5-7
Constanta
452223
Constanta
Constanta
România
0788694972
0241614696
Palace
 

Alfabetar A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Website by Web Advising - Web Design & SEO © 2017 pagina generata in 0.077 interogari: 8 Contact    Confidentialitate    Abonare Seo
©  Toate drepturile rezervate - Reproducerea continutului acestui site, chiar si partiala, este strict interzisa sub sanctiunea urmaririi penale fara acordul prealabil al proprietarului - fastlinks.ro