Firma de Transport si Mutari de Mobila in Bucuresti

Firma de Transport si Mutari de Mobila in Bucuresti

Transport de Mobila in Cele mai Sigure Conditii
Mutam orice, oriunde si oricand
Transport Marfă

3.0/5 din 1 voturi


Activand pe piata transporturilor si al mutarilor de peste 7 ani, SprintMove detine experienta si profesionalism pe piata din Romania. Impartita in 3 departamente, firma noastra ofera urmatoarele 3 tipuri de lucrari necesare unui transport sigur si de calitate ireprosabila tuturor. Oferim estimarea gratuita a transportului pe plan local direct la adresa clientului nostru.

- Departamentul nostru de transportat marfa si mutari de mobila care activeaza pe plan local si national este destinat persoanelor fizice. Serviciile firmei noastre pastreaza confidentialitatea si mentine profesionalismul la cote ridicate alaturi de echipa profesionista de lucratori.
- Departamentul nostru se ocupa cu relocarea si mutarea firmelor in alte sedii dar si a persoanelor fizice. Angajatii acestei echipe sunt pregatiti corespunzator acestui gen de mutare care necesita o complexitate mai mare.
- Departamentul nostru face si transporturi internationale de marfa pentru persoane juridice cat si persoane fizice. Eficienta transportului nostru este invers proportionala cu preturile mici practicate pentru aceste mutari.

Pentru ca SprintMove Company va ofera servicii de calitate, profesionalism si respect.

Cuvinte cheie asociate: transport, mobila, firme, bucuresti

www.sprintmove.ro
1
0
06-04-2015

Transport de Mobila in Cele mai Sigure Conditii

Date de contact: Transport de Mobila in Cele mai Sigure Conditii

SC SprintMove Company SRL-D
Bd. Drumul Taberei, nr.97
Sediu
061374
Bucuresti
6
Romania
0733.832.111
Walle
 

Alfabetar A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Website by Web Advising - Web Design & SEO © 2017 pagina generata in 0.086 interogari: 8 Contact    Confidentialitate    Abonare Seo
©  Toate drepturile rezervate - Reproducerea continutului acestui site, chiar si partiala, este strict interzisa sub sanctiunea urmaririi penale fara acordul prealabil al proprietarului - fastlinks.ro